Žagalne linije

Optimalna zasnova za vaše potrebe!

Pri Meborju razvijamo celotne žagalne linije, izdelane po naročilu. Z našimi osebnimi izkušnjami v žagarstvu in tehnologiji vam lahko pomagamo izboljšati vašo proizvodnjo. Ko načrtujemo žagalne linije, imamo sledeče cilje: kapaciteta in avtomatizacija, kvaliteta rezanega lesa, minimalni stroški delovanja in dela, fleksibilnost, zmerna cena, učinkovita raba prostora, enostavna uporaba itd. Vse naše linije so enostavne za montažo, saj ne potrebujejo posebnih temeljev. Kakšne so vaše zahteve? Naši strokovnjaki vam bodo svetovali in pripravili risbo za vašo proizvodnjo!

 

Mebor-Band-saws-an-sawing-lines-know-how-logo

Jindivick timber v Avstraliji

Jindivick timber v Avstraliji

Primer projekta: podjetje Jindivick timber v Avstraliji

Minimalni stroški dela in poudarek na kvaliteti lesa! Ta linija za trde lesove je bila zasnovana po naročilu, z glavnima ciljema fleksibilnosti in razreza s ciljem čim boljše kvalitete. Nekatere komponente so še dodatno ojačane za zanesljivo delovanje s težkim, trdim lesom. Zasnova omogoča operaterju, da izbere najboljše mere glede na kvaliteto. To daje podjetju Jindivick timber proizvode višje kvalitete in poveča njihovo dobičkonosnost

podjetje Sia Tezei v Latviji

podjetje Sia Tezei v Latviji

Primer projekta: podjetje Sia Tezei v Latviji

Do 240 m3 na 8 urno izmeno! Podjetje Sia Tezei uporablja 6 Mebor HTZ 1200 SP Plus visoko-hitrostnih tračnih žag. Vsaka od njih zreže do 40 m3/8h. Sia Tezei reže mehek les, hlode premera 300-500 mm. Z inovativno postavitvijo strojev, so prostorske zahteve minimalne. Ta linija je praktičen dokaz visoke kapacitete Mebor Plus Tračnih Žag®.

[table “” not found /]

Galerija

Zahtevajte več informacij